Čučković Goran

Goran Čučković (5. studeni 1977.)

Mob: 095  1992 008

Facebook: Goran Čučković

Projekt: goran@zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com

FB: www.facebook.com/ZmajAndjelko

WEB: www.zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com

Goran Čučković, 38 godina, zaposlen na HRT-u, kao kamerman i mikser slike radio 8 godina. Neke od emisija koje sam radio su:  Hrvatska uživo, Dobro jutro Hrvatska, Dan za danom, Najslabija karika, Milijunaš, Drugo mišljenje, Na rubu znanosti, Treća dob, Normalan život, Loto, Bingo, Garaža, Briljantin, Na kraju ulice, Uzmi ili ostavi, Vip music club, Nora fora, te prijenose utakmica, koncerata, aktualnih društvenih i političkih događanja.

Fotografijom se bavio od 2005. a počeo sam kao suradnik na fotodesku za časopis Elite. Tada sam se prvi put susreo sa fotoaparatom. Počeo sam snimati evente za rubriku događaji, te postupno počeo snimati portrete za intervjue.

Istovremeno sam volontirao na portalu Muzika.hr urednika Krešimira Blaževića, što je uključivalo tjedno snimanje koncerata i festivala. Radovi se mogu pogledati u arhivi portala.

Nakon toga zaposlio sam se u Glasniku Turopolja urednika Aleksandra Božića, lokalnom dvotjedniku koji tematski pokriva društvene, kulturne i sportske događaje te aktualnu problematiku šireg Velikogoričkog područja.

Odradio sam za Apple Powercom Sisteme kampanju za Valentinovo pod nazivom ”Ipod za zaljubljene”. 

Za diskografsku kuću SCARDONA radio sam naslovnicu i promo materijal za DVD izdanje koncerta Hari Rončevića.

Posljednje dvije godine radio sam honorarno kao službeni fotograf za Fashion.hr

Opis posla za Fashion.hr je poduži, počevši od Quelle Fashion.hr u Zadru i Varaždinu, gdje sam kao svaki službeni fotograf simultano odrađivao pressice, revije, backstage, sponzorske fotografije, after party-e i poznate osobe. Sve u službi medija i portala. U sklopu Fashion.hr-a sam odradio i mnoga otvorenja trgovina, butika, ateljea i izložbi.

Nakon toga prešao sam u časopis Story kao honorarac zadužen kao fotograf za evente.

Zadnje dvije godine sam se fotkusirao za snimanje vjenčanja i sličnih proslava.

2012. godine između ostalog ponovno počeo raditi kao službeni fotograf za Dove Fashion.hr i Fashion.hr portal, te honorarno za Green Gold Centar.

2013. preuzimam funkciju urednika fotografije i grafičkog dizajnera na portalu Buro24/7.hr

U zadnje vrijeme sam se okrenuo glazbenoj produkciji, trenutno mi je objavljen drugi singl za diskografsku kuću Spona.

Linkovi:

http://www.spona.com.hr/novi-singl-t-e-t-r-a-grane-smo-na-vjetru-darko-rundek/

https://www.youtube.com/watch?v=mhVu6Xy1sPY

http://www.spona.com.hr/novi-singl-t-e-t-r-a-nisan/

Nakon pojave bolesti perifernog živčanog sustava, prije par godina, okrenuo sam se stvaranju i pisanju slikovnica u sklopu projekta ZAPD. Te postao ambasador Legendfest-a za projekt LegendIN.

Share This: