Promocija knjige ‘DVIJE CRTE PLAVO’

Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade s velikom radošću poziva vas na promociju novog naslova u biblioteci 18+, romana DVIJE CRTE PLAVO Rosie Kugli.

Predstavljanje knjige održat će se 22. rujna 2018. u 11 sati u prostorijama Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića u Preradovićevoj 5.

Pred nama je novi naslov naše članice i autorice ovjenčane nagradom Grigor Vitez o kojem će se mnogo govoriti, i to ne samo na književnim susretima jer je Rosie opet odabrala temu koja mlade zanima – ovaj put maloljetničku trudnoću.

O njezinu tekstu namijenjenom mladima govorit će predsjednica Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade Silvija Šesto, a nadopunit će je urednica knjige Snježana Babić Višnjić i redateljica predstave Frana Marija Vranković. O poučnim odjecima knjige govorit će Ivana Portolan Pajić, dr. med. i zamjenica pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo,  predsjednica Udruge roditelja Korak po korak Silvija Stanić, dipl.psih. univ.spec.iur., koja će govoriti o Savjetovalištu MAMA JE MAMA i portalu Maloljetni roditelji, te Ana Puljak, dr. med., spec. javnog zdravstva,  voditeljica Odjela za promicanje zdravlja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“. A na kraju ćemo dati riječ i autorici.

Ulomke iz knjige čitat će glumice Svetlana Patafta i Sara Moser nakon čega će se svi prisutni moći počastiti jedinstvenom kombinacijom okusa naše tradicionalne torte i knjigom koju će, prema povlaštenoj cijeni, moći ponijeti kući s potpisom autorice. 

Share This: